Menu przyjęcie 10-50 osób.
Mniejsza sala 30 m2 dla 10-24 osób.
Sala restauracyjna 100 m2 dla 10-50 osób.
Obie sale ok 130 m2 dla min 40 osób (sala restauracyjna plus sala taneczna).
Altana w ogrodzie 10-24 osób, Taras 10-24 osób
Przyjęcie okolicznościowe - obiad z deserem i napojami - max 4 h.
Przyjęcie okolicznościowe - obiad z deserem, zimna płyta,kolacja na gorąco, tańce - max do godz 1:00.
Rezerwacja po wpłacie zadatku 300 zł, 50 % kosztu przyjęcia płatne na 10 dni przed terminem, pozostała kwota w dniu imprezy.
Dekoracja Sali: pokrowce na krzesła, kwiaty, świece.
Możliwość wniesienia własnych ciast i torta- opłata 6 zł/os
Tort własny - bez dodatkowych opłat.
ZUPA jeden rodzaj do wyboru.
Rosół z makaronem 13 zł/os - serwowany w wazach.
Żurek z jajkiem i kiełbasą - serwowany w wazach 14 zł/os
Krem z buraków z kozim serem - 14 zł/os
Krem brokułowy z prażonymi migdałami - 14 zł/os
Krem pomidorowy z mozarellą -14 zł/os.
DANIE GŁÓWNE do wyboru (serwowane)- 50 zł/os.
Tradycyjny kotlet schabowy, podawany z ziemniakami opiekanymi i kapustą zasmażaną lub bukietem surówek.
Pierś z kurczaka po kijewsku (faszerowana masłem ziołowo-czosnkowym), ziemniaki pure, bukiet surówek.
Stek z karczku w sosie lub w cebulce, kluski śląskie, bukiet surówek.
Roladka drobiowa faszerowana szpinakiem i fetą, ziemniaki opiekane, bukiet surówek.
Roladka schabowa faszerowana borowikami w jasnym sosie, kluski śląskie, kapusta czerwona.
Pierś drobiowa zapiekana z ananasem, żurawiną i serem, ziemniaki opiekane, bukiet surówek.
DANIE GŁÓWNE do wyboru (serwowane) - 48 zł/os.
Łosoś grillowany, serwowany na ziemniakach pure i szpinaku, bukiet surówek.
Dorsz na parze z warzywami, masłem ziołowym i ziemniakami z wody.
Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, kluski śląskie, bukiet surówek.
DANIE GŁÓWNE na półmiskach 65 zł/os:
3 rodzaje mięs, bukiet surówek, kluski śląskie i ziemniaki opiekane - 1,5 porcji/os
DESERY
Słodki bufet 25 zł/os - mix ciast własnego wypieku, panacotta, galaretki.
Mix ciast na paterach - 15 zł/os
Deser - serwowany 16 zł/os.
Lody z owocami, bitą śmietaną i polewą,
Deser Panacotta z owocami,
Domowe Tiramisu.
NAPOJE zimne i gorące bez ograniczeń:
25 zł/os - przyjęcie do 4h,
35 zł/os - przyjęcie powyżej 4 h.
Możliwość uwzględnienia w tej cenie napoi gazowanych.
ZIMNA PŁYTA NA POCZĄTEK LUB PO OBIEDZIE
(zamawiana dla wszystkich gości)
Zestaw 1 – 40 zł/os
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka grecka
Jajka w sosie tatarskim
Śledź w cebulce
Sałatka z kurczakiem i anansem
Pieczywo
Zestaw 2 - 50 zł/os
Wędliny i mięsa pieczone
Deska serów z owocami
Galaretki drobiowe
Sałata z fetą i oliwkami, w dressingu ziołowym
Sałatka jarzynowa w słoiczkach
Śledź w cebulce
Jajka w sosie tatarskim
Pieczywo
Zestaw 3 – 60 zł/os
Tatar wołowy
Wędliny i mięsa pieczone
Sos czosnkowy
Deska serów z owocami
Galaretki drobiowe
Sałata z fetą i oliwkami, w dressingu ziołowym
Sałatka brokułowa z pomidorkami i jajkiem
Sałatka jarzynowa
Śledź w cebulce
Jajka faszerowane dwa rodzaje
Pieczywo
Wejście na ciepło konieczne przy przyjęciu planowanym powyżej 5 h.
Zupa gulaszowa – 15 zł/os
Barszcz z krokietem – 20 zł/os
Żur z jajkiem i kiełbasą – 15 zł/os
Polędwiczki drobiowe w płatkach kukurydzianych, frytki, surówka z marchwi- 30 zł/os
Szaszłyki drobiowe z warzywami i sosem czosnkowym, frytki – 30 zł/os
Gołąbki w kapuście w sosie pomidorowym – 20 zł/os
Bigos z pieczoną kiełbasą- 25 zł/os
Drób pieczony, ziemniaczki opiekane w ziołach, surówka z białej kapusty – 28 zł/os
Ceny wybranych alkoholi:
Wódka Czysta 0,5l - 40 zł /but.
Wódka Finlandia 0,5l - 55 zł /but.
Piwo Butelkowe lub z beczki 0,5l - 10 zł.
Wino białe i czerwone Cervantez półsłodkie lub półwytrawne - 40 zł/but.
Wino musujące półsłodkie 30 zł/but.
Możliwość wniesienia własnych alkoholi - korkowe płatne w wysokości 10 zł/os
www.hotelbella.pl
ul. Zamoyskiego 3, Jelenia Góra-Cieplice
recepcja@hotelbella.pl, tel.75 6431250
Właściciele - Joanna i Adam Hassaniyeh tel. 606 549 175